CAPART Jacqueline

+ Pierre Bentein, Jacqueline Capart, Elvira Cerda, Michèle

Courevellis, Stéphanie Couwenberg, Anne de Wevere,

Michel del Maschio, Béatrice Didier, Annette Einsweiler,

Monique Mauen, Liliane Mazy, Gauthier Priels,Yolanda

Santopietro, Geneviève Thulliez, Eddy Terwinghe, Luc Van

Belle

de Lochtstraat 91/93 - Centre Culturel Peinture « Als autodidact sedert meer dan dertig jaar heb ik aquarel, olie, acryl en zijdeverf geprobeerd. Maar het is met olieverf dat ik me het comfortabelste voel om uit te drukken wat me geraakt heeft tijdens ontmoetingen en reizen: landschappen, ambachtslui aan het werk, gemengde samenstellingen…elke keer een echt plezier! »

CANGELONI Viviane

+ Laure Eggericx, Lauranne Van Naemen

Artanstraat 117 A Tekening – Schilderkunst - Gravure  In haar werk benadert zij het menselijke wezen via existentiële vragen die haar frapperen tijdens haar zoektocht. Het leven, de dood, de fundamentele emoties, de relatie, de hartstocht, de mythes, de natuur, de kosmos… Door innerlijke beelden op te roepen waar schilderkunst, tekenkunst en fotografie gecombineerd worden, gegroepeerd in grote ensembles die het eindbeeld ontleden en opnieuw samenstellen.

CAMBIER Véronique

+ Isabelle Delforge

Richard Vandeveldestraat 170 (2de verdieping) Keramiek Keramiek voor de tafel en voor het huis, nuttig en decoratief. Vleugje rots en glas. Kleuren van zand, gras en klei, diep water, Lucht na regen. Alliantie van hardheid en zachtheid, die onze oorsprong beïnvloedt en de ziel wekt.
CAMBIER Véronique CAPART Jacqueline CANGELONI Viviane

CARDON Catherine

Gallaitstraat 69 Keramiek Diverse stukken in geëmailleerd keramiek.
CARDON Catherine

CARLIER Viviane

+ Pierre Saint-Amand, Claudine Vandewoude

Emile Wittmannstraat 77 Juwelen - Beeldhouwkunst  « Hoe meer ik parken en bossen doorkruis, hoe meer ik de indruk heb dat de natuur ons iets belangrijks wil zeggen door haar mooiste werken: de bomen. Door het oprapen van stukken schors en stukken hout heb ik beseft dat elk van die kleine stukjes boom hun eigen mysterie en leven hebben. » www.art-nature.be
CARLIER Viviane FR N L A r t i e s t e n p a r c o u r s   ●   S c h a a r b e e k
Web-design, ontwerp & grafische vormgeving: Sylvie Wilhelm © 2015 - Foto’s van mozaïeken voor art1030.be : Sylvie Wilhelm © 2015 , reproductie verboden
CONTACTEN VOORBIJE EDITIES PERS JONATHAN SULLAM KUNSTENAARS STARTPAGINA PARTNERS
De kunstenaars zijn alfabetisch gerangschikt :
PRAKTISCHE INFO ANIMATIE